Searching..

  Deel
  avatar
  Simba

  Aantal berichten : 10
  Punten : 32

  Dierenprofiel
  Roedel: My own one Simba's pride
  Leeftijd: 10
  Partner: Nala

  Re: Searching..

  Bericht  Simba op di 06 jul 2010, 15:41

  Simba keek op toen Toon er aan kwam. Een siddering van woede ging door hem heen. 'Ik liet mijn dochter net gaan, totdat jij op kwam dagen' gromde Simba kwaad. Hij zag hoe Toon Flame aan viel. Die zou het er vast niet bij laten dacht Simba. Hij keek naar Kiara, die leek erg op haar gemak bij die Toon. Simba zuchtte en liep hoofdschuddend weg. Hij had het wel gezien hiero, en Kiara zou toch niet met hem mee gaan.
  avatar
  Flame

  Aantal berichten : 20
  Punten : 126

  Dierenprofiel
  Roedel: I know where i belong
  Leeftijd: 3
  Partner: I don't need them either

  Re: Searching..

  Bericht  Flame op di 06 jul 2010, 15:44

  Flame was weggelopen, maar niet zo ver dat ze Toon niet had horen aan komen. Ze werd geslagen door zijn scherpe nagels, en vast gegrepen. Hij beet best wel hard in haar nekvel. Flame brulde kwaad. Flame schopte met haar achterpoten tegen Toon, en duwde hem van zich af. 'Blijf met je poten van me af' gromde ze kwaad richting Toon. 'Hou jij je vriendinnetje maar in de gaten, en laat haar maar niet meer in de buurt van Baltimore komen' Siste ze. Haar haren waren omhoog, en haar staart swiepte dreigend heen en weer. Ze gaf met haar vlijm scherpe nagels een klap terug naar Toon. Toon's gezicht zat daardoor onder het bloed nu. Flame draaide haar rug om naar het groepje. 'Zoek het uit' bromde ze tussen haar tanden door, en ging er vandoor.

  [ topic opnieuw uit *smile*}
  avatar
  Kiara
  Beheerder
  Beheerder

  Aantal berichten : 147
  Punten : 890

  Dierenprofiel
  Roedel: Dark Light [Alfawijfje]
  Leeftijd: 3 Years
  Partner: Toon, You are the love of my life. I never want to lose.

  Re: Searching..

  Bericht  Kiara op di 06 jul 2010, 18:05

  Kiara zag Toon over haar heen springen en hoorde hem boos naar Flame en Simba brullen. Hij schreeuwde eerst naar haar vader en gaf haar toen een neusje. Kiara zag hem daarna naar Flame uit halen en haar bij haar nekvel pakken. Blijkbaar betekende ze veel voor Toon anders zou hij het vast niet doen. Kiara hoorde haar vader tegen Toon schreeuwen. "Ophouden nu! Of je het wil of niet pap ik hoor bij Toon en ik hou van hem." Nadat ze dat zij zag ze haar vader weg lopen. Flame hoorde ze nog dreigen naar Toon dat hij haar maar uit de buurt van Balt moest houden. Flame haalde ook naar Toon hij zat nu onder het bloed.


  _________________

  ♥️I'm so happy. I am a Mother and the love of my life is the Father.♥️
  avatar
  Toon
  Beheerder
  Beheerder

  Aantal berichten : 95
  Punten : 599

  Dierenprofiel
  Roedel: Dark Light [Alfamannetje]
  Leeftijd: 5 years
  Partner: ♥You look at an happy single♥

  Re: Searching..

  Bericht  Toon op di 06 jul 2010, 18:12

  Toon brulde woest naar Simba. "Jij hebt niets over haar te zeggen! niet meer!" Spuugde hij eruit. Flame duwde hem van haar af maar toon proefde het bloed in zijn mond dus wist hij dat hij haar goed had geraakt. Toen hij de krab in zijn gezicht niet meer kon ontwijken voelde hij bloed stromen van zijn kaak. Hij legde zijn poot er even op en likte daarna zijn poot af. De leeuwin was zo zwak om weg lopen. "Baltimore moet uitkijken. Hij is meschien ouder maar niet sterker meisje." Riep hij haar na. Balt was kleiner dan toon doordat het een kleiner ras was dus toon zou het kunnen gaan winnen. Hij wandelde terug naar Kiara en gaf haar een likje.

  Gesponsorde inhoud

  Re: Searching..

  Bericht  Gesponsorde inhoud


   Het is nu di 22 jan 2019, 07:44